În legătură cu COVID-19 - Hotelul Jijo’s este deschis pentru rezervări. Vă rugăm să consultați echipa noastră.

Facilități

Interior

Restaurant pentru mic dejun

Pentru un început cât mai bun al zilei, micul dejun poate fi servit în restaurantul nostru, cu vedere către plajă și mare. Aici puteți opta către unul din platoruile noastre, în funcție de preferințe, însă noi vă asigurăm că orice alegere veți face, sunt la fel de gustoase, de proaspete și sățioase. Pe lângă mesele din interior, există și câteva situate în exterior, pe terasă. Mesele nu se pot rezerva, acestea se ocupă în ordinea sosirii clienților.

Ca urmare a situației pandemice, există posibilitatea de a decide suspendarea servirii pentru o anumită perioadă, așadar pentru a vă asigura de acest aspect, vă rugăm să vă informați la numerele noastre de telefon din contact sau pe adresa de e-mail.

Cafea și băuturi recepție

Băuturi răcoritoare, energizante sau alcoolice, precum și cafele, se pot achiziționa și ridica direct de la recepția hotelului.
Exterior

Plaja

Nisipul este vecinul nostru, astfel încât de la clădirea hotelului, doar acesta ne mai desparte de mare. Jijo’s Hotel deține o porțiune de plajă concesionată de la Administrația Apelor Române, unde avem amplasat un beach bar, șezlonguri și umbrele. Totuși, menționăm că toate consumabilele și șezlongurile se pot achita la fața locului sau la recepția hotelului.

Piscină

Parcare

în funcție de disponibilitate

Jijo’s Hotel beneficiază de un număr generos de locuri de parcare proprii, cu toate acestea în perioadele de vârf există riscul ca aceasta să se supraaglomereze. Prin urmare, clienților li se oferă parcare, gratuit, în funcție de disponibilitatea din momentul cazării.