În legătură cu COVID-19 - Hotelul Jijo’s este deschis pentru rezervări. Vă rugăm să consultați echipa noastră.

Despre Noi

Jijo’s Hotel a apărut în 2014, ca urmare a achiziționării și transformării a ceea ce înainte era cunoscut sub numele de Hotel Selena, de către compania DoJiMo S.R.L.

Localizat în partea de Nord a stațiunii Mamaia, Jijo’s Hotel beneficiază de o poziție deosebită. Situat direct pe plajă, acesta oferă clienților hotelului o serie de facilități (beach bar, șezlonguri, umbrele și piscină) printr-o plimbare pe nisip, de mai puțin de un minut, pe plaja care pornește de lângă hotel.

Întorcându-ne puțin la istoria clădirii, aceasta a fost construită, în mare parte, în perioada dinaintea anilor ’90. Două clădiri paralele, Hotel Rodna și Hotel Selena, care au fost conectate în anul 2006 prin construcția a două noi corpuri la extremități, în ceea ce ulterior a funcționat sub numele de Hotel Selena.

În 2014, după achiziție, au început investițiile pentru reabilitarea și renovarea hotelului, care în prezent dispune de un numar de 51 de spații pentru cazare, spații pentru depozitare, bucătărie, sală de mese, birouri și alte spații tehnice. De la bun început regula casei a fost ca, o parte considerabilă din profit să fie reinvestită, anual, în hotel, pentru lucrări de modernizare, îmbunătățire și dezvoltare a capacităților și serviciilor noastre.

Jijo’s Hotel este conceput și dezvoltat pe ideea unui business mic, de familie, care dorește să ofere clienților săi un spațiu primitor și confortabil pentru iubitorii de soare și de mare, care vor să petreacă vacanțe în cuplu sau în familie.

La fel ca într-o familie și noi încercăm să facem tot posibilul pentru a vă oferi o ședere cât mai plăcută și așteptăm cu bucurie să vă revedem în fiecare sezon!